misted window with question mark

Kan ik kennismaken met de methode?
Natuurlijk kun je deelnemen aan een gratis Demo & Info webinar waarin je alles kunt vragen en horen over de Bepper Balance Methode en de training. We organiseren er enkele per jaar, via Zoom.

Reeds ingeplande data zie je als het goed is in het schema aan de rechterkant tussen de data van de oefensessies (voor mensen die al een certificaat behaald hebben na een training) en de al vastliggende trainingsdata. Meld je gerust aan voor de wachtlijst voor de eerstvolgende training of doe mee met een demo-sessie.

Je kunt ook een sessie met het Bepper Bord bestellen, dan kun je met jouw eigen ‘vraag’ aan de slag en ervaar je gelijk hoe het kan werken.

Is het alleen voor volwassenen?
Nee, de methode is voor veel soorten mensen geschikt. Ongeacht leeftijd en opleidingsniveau. Juist omdat mensen in eigen woorden (of beelden) op hun eigen niveau werken met die dingen die voor hen betekenis hebben, sluit het altijd goed aan bij de deelnemer.

Wat is het verschil tussen een houten bord en het magnetische bord?
Het houten bord is het origineel. Het is uit 1 stuk gefreesd en er zitten uitsparingen in. Je kunt er op schrijven met een whiteboardmarker en in de uitsparingen kun je gems leggen. Bij het Magneet-bord, zitten geen uitsparingen, dus daar werken we met houten kubusjes waarop een magneetje zit. Zo kunnen de weeg-steentjes niet door de ruimte vliegen. Wat je voorkeur heeft is aan jou natuurlijk 😉

Waarom is de training die privé is even duur als die in een groep(je)?
De training die privé voor jou is, is 1 in plaats van 2 dagen. Maar wel echt alleen voor jou dus helemaal op maat voor jou en op met alle aandacht voor jou leer- en ontdekkingsproces. Of je liever alleen les hebt of in een groepje, tja, dat is per persoon verschillend. Je kunt in een groep(je) wel meer afwisselen met wie je oefent en dat is veel waard in de verschillende oefeningen. Toch is er dan weer minder tijd om per persoon in te gaan op casussen uit jouw eigen praktijk-situaties.

Ook een vraag? Stel hem via de het contactformulier.