De Bepper Balance Methode is een bijzondere en unieke methode waarbij u als ervaren professional iets nieuws gaat doen. Dit komt met name omdat de nieuwe manier van vragen stellen en vooral het zoeken naar de juiste combinatie van vragen, even wennen is. Door uitleg en samen oefenen wordt het steeds duidelijker. In het begin is het even zoeken. Maar na wat vlieguren, wordt de aanpak al snel intuïtief en is het een heerlijke en verfrissende methode om mee te werken. Tijdens de training worden ook veel variaties aangeboden. U kunt de methode dus gevarieerd toepassen. Tijdens de training besteden we ook aandacht aan de mate waarin je hier wel en niet flexibel kunt zijn.

Om te leren werken met de Bepper Balance Methode is daarom een 2-daagse training ontwikkeld voor professionals met een coachende en/of begeleidende functie die ten minste HBO opgeleid zijn. 

Deze training is erop gericht om u effectief te laten werken met de methode indien u met 1 of 2 cliënten tegelijk werkt. Dit is de BASIS training. Die wordt online en live aangeboden.

Daarna kunt u, indien u wenst, ook de VERVOLG training doen. Die is geschikt voor als u deze methode wilt inzetten bij het werken met (samengestelde) gezinnen en teams. Deze vervolg-training duurt 1 dag en is altijd live.

NOBCO : 12 PE-uren.
LVSC : 3,5 PE-punten. 
ST!R: 14 PE punten. 
SKJ : 19,5 registerpunten toegekend.
NOLOC : 18 PE punten

(PE punten zijn alleen voor de BASIS-training!)

Na de BASIS training krijgt een deelnemer dan ook een Certificaat voor deelname en mag deze methode in zijn/haar eigen praktijk gebruiken. Dit certificaat geeft geen recht om trainingen te geven voor werken met deze methode, dat is voorbehouden aan gespecialiseerde trainers van Bepper. 

Certificaathouders kun je herkennen aan het logo “Bepper Certified” op hun website. Indien zij een eigen profiel willen aanmaken op de pagina van deze website waar belangstellenden een coach zoeken om kennis te maken met de Bepper Balance Methode, dan kunnen zij kosteloos een profiel aanmaken. Je vindt ze hier.

De prijs van deze 2-daagse training in Leiden is €860,= incl.btw EN inclusief Houten Bepper Bord en het boek “Anders coachen me toe Bepper Balance Methode”

 • 2 dagen training in groep van 4 tot 8 deelnemers
 • meestal 1 dag live (in Leiden) en de 2e dag online via Zoom.
 • ondersteuning na de training via Zoom en online oefensessies via zoom.
 • Houten Bepper Bord met toebehoren
 • Het boek “Anders coachen met de Bepper Balance Methode”
 • Bij live-trainingen incl. koffie/thee/versnaperingen.
 • U dient in alle gevallen zelf voor uw lunch/diner te zorgen. U kunt uw zelf meegenomen lunch altijd in onze keuken nuttigen.

De prijs van de VERVOLG training voor het werken met Gezinnen en teams is € 700,- incl. btw EN inclusief TEAM-KIT.

 • 1 dag live training in een groep
 • inclusief TEAM-KIT met alle toebehoren
 • koffie/thee/versnaperingen
 • U dient in alle gevallen zelf voor uw lunch/diner en event. overnachting te zorgen. U kunt uw zelf meegenomen lunch altijd in onze keuken nuttigen.

Vanaf 2023 plant Bepper geen vaste data voor trainingen in. Indien u zich aanmeldt, dan komt u op een wachtlijst. Bij voldoende aanmeldingen plannen we in onderling overleg de data voor de training.

Het is ook mogelijk een training voor u alleen te volgen. De prijs is gelijk maar het is 1 hele dag alleen voor u en op maat voor uw eigen praktijk situatie. Via onderstaande button kunt u zelf uw dag kiezen. Er moet wel gelijk betaald worden.

Indien u een groepje hebt van tenminste zes personen die de training willen volgen, kunt u hier lezen over een op-maat en/of op-locatie aanvraag.