“Veel respect voor hoe zij deze methodiek heeft ontwikkeld, dit is ook te merken in hoe zij dit uitdraagt in de training. Gedreven, en heel deskundig in de uitvoering en toepassing van de methodiek en haar visie hier op. Zij heeft ook overstijgend zicht op overdracht- en tegenoverdracht situaties en bewaakt dit ook goed in de groep. Weet een prettige en veilige sfeer neer te zetten.

De Bepper Methode is een tool bij het ontrafelen van een vraag in kleinere onderdelen, zodat meer overzicht en inzicht ontstaat. Vanuit die inzichten helpt deze tool de cliënt te laten ontdekken welke gewenste verandering zij/hij wil nemen.

Zeker waardevol, om de cliënt via deze tool zelf te laten ontdekken welke aspecten een rol spelen bij haar/zijn vraag en deze vervolgens te wegen. (Linda Scholten, Supervisor, Teamcoach en opleider)

admin

Heb je een vraag, Klopt er iets niet van je account/profiel? Zoek je een coach, Wil je een training om zelf te werken met de Bepper Balans Methode? Laat het me weten en ik ga mijn best doen voor jou! Vr. Groet, Liesbeth