Bepper Coaching & Training heeft een erkenning als opleider voor STAP-subsidie. Dit betekent dat beide trainingen die Bepper aanbiedt, de Basis-training van 2 dagen voor het toepassen van de methode en de tools bij sessies met 1 of 2 cliënten en de Vervolg-training van 1 dag voor groepen en teams, kunnen worden betaald met STAP-subsidie.

Indien je je aanmeldt voor een training ontvang je een aanmeldbewijs voor STAP van ons. Daarmee kun je 5 keer per jaar een subsidie-aanvraag doen. Iedere volwassen nederlander die niet studiebeurs of AOW ontvangt heeft recht op €1000,- per kalenderjaar om zijn vaardigheden uit te breiden.

Doe je een aanvraag, dan krijg je heldere instructies van ons hoe dat in zijn werk gaat. Het is niet ingewikkeld maar de ervaring leert tot nu toe dat het budget dat de overheid beschikbaar heeft gesteld ongeveer voor 1/3e van de aanvragen genoeg is. Er is dus een behoorlijke kans dat het niet lukt om de gevraagde subsidie te krijgen.

Daarom vragen wij je in de aanvraag al of je ook bereid bent om de training zelf, of via een werkgever, te bekostigen. Mocht je geen subsidie ontvangen en niet in de gelegenheid of mogelijkheid om op een andere manier de training te betalen, dan heb je altijd het recht de aanmelding te annuleren binnen 48 uur na het STAP-aanvraag moment. Dit geldt niet indien je in de aanmelding al hebt aangegeven dat je zelf of via werkgever of bedrijf, je training wilt financieren.

Overigens is de prijs van de training inclusief lesmateriaal.

Dat betekent in dit geval dat het inclusief Bepper Bord (twv €130,-)is en het boek “Anders Coachen met de Bepper Balance Methode” (twv €29,95).

Bij de Vervolg training zit een Team-kit (twv €350,-) inbegrepen in de trainingsprijs.

Je kunt je hier aanmelden voor de online of live training en de voor jou geschikte data kiezen.