De weg vinden

Bepper Coaching

Inzicht --> Overzicht --> Verbetering

voor individu, stel, gezin en team

Home Nieuws Contact

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Bepper
Informatie over de Bepper Balance Methode Aanmeld formulier

De Bepper Balance methode

De Bepper Balance Methode is een methode die ingezet kan worden bij cliënten door professionals met een coachende functie.

Een professional kan er voor kiezen om de methode als onderdeel van een traject in te zetten of om de methode bij cliënten als eenmalige sessie aan te bieden.

Door de tastbare uitvoering en het visuele karakter van de gebruikte tools, werken hoofd, hart en buik (het bewuste en onderbewuste) samen en wordt een eerlijk beeld van de innerlijke beleving zichtbaar.

Dat leidt tot overzicht, inzicht en realistische stappen ter verbetering. Omdat dit voor de professional en de cliënt zichtbaar is, kan de professional meer gerichte vragen stellen en de cliënt eigen nieuwe inzichten ontdekken en beter zelf te zien welke mogelijkheden voor verbetering er zijn.

logo Bepper

Wat zeggen cliënten:

1 / 9

"Ik realiseer me nu beter en heb beter inzicht hoe het komt dat ik zo moeilijk los kom van werk mindset en heb nu handvaten waar ik bewust grens kan trekken tussen werken en vrije tijd."

2 / 9

"Fijn dat je direct bent en me ´dwingt´ tot nadenken of tot anders handelen. Ik ging vragen over gevoel en waarom vaak uit de weg, en nu kon dat niet. Op een prettige manier begeleidde je mij daarin."

3 / 9

"De directe benadering vind ik erg fijn. Ik heb het idee dat deze coach bij iedereen een traject op maat maakt en dat je daardoor met iedere coachvraag bij haar terecht kan."

4 / 9

"Je komt op mij over als een warme, open coach die goed kan helpen met het achterhalen waar iemand mee zit en hoe dit aan te pakken. Ik vond het enorm plus dat je veel concrete tools mee kan geven in een korte tijd."

5 / 9

"Ik wil hartelijk bedanken voor je inzicht en wijsheid, en vooral ook je geloof in mij."

6 / 9

"Ik ben mij veel bewuster geworden van mijzelf. Hoe kom ik over. Maar ook, waarom doe ik de dingen die ik doe."

7 / 9

"Normaal kan ik overal omheen kletsen en met mijn kennis en vlotte babbel de hete brij uit de weg gaan maar nu schakel ik mijn 'talking monkey' uit omdat mijn intuitie en onderbuik mee doen waardoor ik eerlijker ben en mijn onderbewuste ook meedoet in de sessie."

8 / 9

"Daar kijken wij blijkbaar heel verschillend naar, naar onze relatie en hoeveel wij wel of niet samen doen. Ik vind het nogal confronterend."

9 / 9

"Onze medewerker heeft veel duidelijker haar eigen wensen en grenzen in beeld en zet dat ook in op de werkvloer."


Van troebel en wollig naar helder in je hoofd
Bepper B.V. Coaching, Pieterskerkhof 36, 2311ST Leiden, Bankrekeningnr. NL26RABO0150761449 KvK:27357395 BTW nr.8217 09 379 Tel.0612400150 / info@bepper.eu / ©Bepper B.V. / www.bepperbalance.com / www.bepper.eu / www.novide.nl / algemene voorwaarden / klachtenregeling / AVG
<<<Go Back